maatje van jezelf & elkaar

Aanbod

Je kunt bij ons terecht voor Yogamaatjeslessen voor kinderen van 2 – 18 jaar. Voor een  hele groep, halve groepen, kleine groepen en 1 op 1.
We stemmen af op de leeftijd van de kinderen, wat jouw wensen zijn wat betreft thema, tijd en ruimte.

We maken ook graag maatwerk op basis van jullie behoeften. Een voorbeeld daarvan zijn de Yogamaatjes ochtenden voor basisschoolgroepen. Tijdens deze ochtenden delen we de groep in tweeën. We geven les aan de eerste helft van de groep, daarna aan de tweede helft van de groep en sluiten gezamenlijk af in de klas waarbij de kinderen de leraar worden en de leraar de leerling wordt. Op deze manier krijgen de kinderen Yogamaatjesles, heb jij ruimte om met een kleinere groep in de klas te werken en kunnen de kinderen na de lessen aan jou laten zien wat we hebben gedaan en wat ze graag vaker met jou zouden willen doen in de klas. Hierbij geven we ook uitleg en tips voor jou en thuis.

We werken samen met collega’s uit Tilburg en omgeving en hebben daarmee onder andere een studiedagenprogramma ontwikkeld. Daarnaast werken we met initiatieven buiten onze regio zoals - Mindtrainers voor kinderen. Samen met hen bieden we een kinderprogramma aan dat gebaseerd is op de Roos van Leary, cognitieve gedragstherapie, mindfulness en kinderyoga. Dierenvriendjes voor kinderen en Yogamaatjes hebben dit samen ontwikkeld.